Vilka är vi?

Kim Bergehed

Kim Bergehed

Kim är företagets VD och är kunnig inom det mesta som gäller projektgenomförande. Hon är tjejen med det lilla extra drivet. Hon verkar ha fler timmar än vi övriga på dygnet då hon är väldigt flink. Hon hinner dock med att ägna tid till familjen och dela hästintresset med sina tvillingdöttrar.

tel: 076 8000856 | e-mail: kim@planproj.se

Peter Axell

Peter Axell

Peter är allas vår byggare. Han har ägnat 6 år i Kumla, men som byggledare. Han har lång erfarenhet av bygg och installation. Han är vår glädjespridare och har inte långt till ett skratt. Som farfar vet han vad fritiden ägnas åt. Där även fritidsboendet i stöten får sin del av tiden.

tel: 076 8000965 | e-mail: peter@planproj.se

Urban Klanghammar

Urban Klanghammar

Ubbe är mannen med energin som aldrig är tyst. Han verkar ha levt flera liv, då han har så många strängar på sin lyra. Han är en riktig entreprenör som började sin karriär som rörmokare. Han finner alltid en lösning på problemen. Han samlar på whisky. Fritiden spenderar han med sin fru och gärna i skärgården eller i deras gemensamma hus i Spanien. Gillar även att umgås med sina tre döttrar och sina barnbarn.

tel: 076 8000331 | e-mail: ubbe@planproj.se

Mikael Pettersson

Mikael Pettersson

Mikael är byggnadsingenjören som började sin bana som arkitekt. Med brinnande glöd och stort engagemang har sedan gått vidare som projektledare och projekteringsledare. Med sin ödmjuka stil och med humor går han hem både på jobbet och i rollen som lagbyggare inom fotbollen. Han bor i Linköping tillsammans med sin sambo som han även delar fotbollsintresset med.

tel: 076 8001706 | e-mail: mikael@planproj.se

Ulf Wiklund

Ulf Wiklund

Ulf är vår ekonom och håller ordning på kronor och ören. Han har sedan ekonomiutbildningen arbetat flera år på PwC. Sedan några år kör han nu sin egen verksamhet, där huvudsysslan är som ekonomichef på Linotol. Uffe gillar att röra på sig i skog och mark. Han springer, cyklar eller åker längdskidor och det tillsammans med hundarna Östen och Egon. Han kopplar gärna av med sin familj i Jursla eller någonstans i den svenska fjällvärlden.

tel: 070 9295385 | e-mail: ulf@planproj.se

Niklas Petersson

Niklas Petersson

Niklas är en positiv kille som trots sin längd står stadigt på jorden. Han har projekterat ventilation under många år innan han tog steget till bygg- och projektledning. Han har flera år som aktiv fotbollsspelare men numera bara som korpenspelare. Han kan ses på golfbanan då han inte ägnar tid till sitt hus i Ekängen där han bor med sambo och tre små tjejer.

tel: 076 8000963 | e-mail: niklas@planproj.se

Lars Peterson

Lars Peterson

Lasse är bygg- och projektledare inom el, styr och hiss mm. Han är elektrikern som aldrig ger upp. Han har efter sin ishockeykarriär fortsatt träna men satsar numera på utförsåkning och golf. Under några somrar har han tillsammans med sin fru och sina tre döttrar bilat med husvagn genom Sverige. När han inte följer sina tjejers intressen kopplar han gärna av i sitt nya radhus i Valla.

tel: 076 8000753 | e-mail: lasse@planproj.se

Stefan Kirch

Stefan Kirch

Stefan är vår gourmet där hans danska ursprung värderas högt. Sött, salt och fett blandas gärna med vatten, malt och humle. Började sin yrkesmässiga karriär inom intensivvård som undersköterska, men efter ett paradigmskifte hamnade inom energi och installation. Efter en roll som projektledare på Bravida är Stefans funktion i Planproj byggledare VVS. Boendes i Mantorp och fritid ägnas åt familjen, camping men också på golfbanan.

tel: 076 8002066 | e-mail: stefan.kirch@planproj.se

Mattias Hörnberg

Mattias Hörnberg

Mattias är bygg-projektledare. Han har erfarenhet från entreprenörsleden sedan många år tillbaka med start som snickare och sedan vidare till produktionschef. Han är hjälpsam samtidigt som han skapar resultat med ordning och reda. Fritiden tillbringas gärna i en ishall eller på golfbanan tillsammans med sambo och två söner.

tel: 076 8003677 | e-mail: mattias@planproj.se

Mikael Axelsson

Mikael Axelsson

Mikael kommer från entreprenörs sidan och som sedan utbildade sig vidare till Bygg/projektledare. Lugn och sansad. Brinner för samverkan i projekten, lagets alla delar är viktiga för att lyckas. Bor med fru och två söner i Linköping, fritiden ägnas gärna åt en del träning och en hel del golfspelande som kryddas med en resa ibland.

tel: 076 8002737 | e-mail: mikael.axelsson@planproj.se

Wiveca Klanghammar

Wiveca Klanghammar

Wiveca är vår administratör som i tysthet med ordningssinne håller ordning på ekonomi och vardagliga sysslor. Hon tränar gärna på Friskis och gillar att vara i skärgården. Om barnen eller barnbarnen ringer och vill komma så har hon alltid tid över. Hon gillar även att spendera tid i sitt boende i Spanien.

tel: 070 5363464 | e-mail: wiveca@planproj.se

Välkomna att kontakta oss!